Greenpeas angajează 100 de persoane

O societate din Danemarca, Greenpeas, angajează în această perioadă 100 de persoane care să presteze activitate în agricultură. Se caută personal care să recolteze mazăre în vara anului viitor. Cei care doresc să lucreze peste hotare pot depune CV-ul pe e-mail, iar selecţia va avea loc la Slobozia în a doua decadă a lunii decembrie. Reprezentanţii AJOFM Gorj îi avertizează pe cei care vor să aplice pentru unul din aceste joburi că activitatea pe care vor trebui să o desfăşoare în Danemarca este una grea.

Culegătorii vor lucra în Danemarca în perioada 20 mai-10 septembrie 2015. Se va munci într-o comunitate internaţională, iar lucrătorii vor avea ocazia să-şi dezvolte şi alte abilităţi pe lângă culesul mazării. Unii lucrători pot fi ambalatori, şoferi de autobuz sau tractor, tâmplari sau supervizori. Cei care vor să aplice pentru unul dintre posturile oferite de societatea Greenpeas trebuie să aibă peste 18 ani, iar experienţa în munca agricolă constituie un avantaj în acest caz. Lucrătorii trebuie să fie dispuşi să presteze activitate şi în afara programului de lucru şi să cunoască limba engleză la un nivel mediu. Plata muncii este în funcţie de cantitatea recoltată. Salariul este în jur de 0.6 euro/kg +12,5% bani de concediu. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu, conform legislaţiei daneze. Cazarea se face în rulote cu dormitoare şi în corturi aduse de lucrători. Taxa de cazare pe lucrător pe zi este între 5-8 euro, în funcţie de tipul cazării ales. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziţia lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoană. Candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: [email protected] Termen limită pentru trimiterea aplicaţiilor este 1 decembrie a.c. Selecţia va avea loc în a doua decadă a lunii decembrie, la Slobozia. “Se va lucra în condiţii de muncă fizică grea, indiferent de condiţiile meteo. Lucrătorii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului. Se vor lucra 6 zile pe săptămână, în medie 30-40 de ore. Munca începe foarte devreme dimineaţa şi se termină în jurul prânzului“, a declarat Ana Maria Niculescu, director adjunct AJOFM Gorj. 

Prin programul european de ocupare a forţei de muncă Eures sunt disponibile în această perioadă aproape 1100 de locuri de muncă în ţări precum: Germania, Austria, Marea Britanie, Polonia, Ungaria, Irlanda.

Vizualizări: 271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: