Bancuri

Regina Elisabeta a II-a, George W. Bush şi Traian Băsescu mor şi ajung în Iad. După un timp, Elisabeta zice:

-         Mi-e dor de Anglia! Vreau să sun în Anglia să văd ce face lumea acolo!

Sună regina, vorbeşte cam 5 minute şi apoi îl întreabă pe Diavol:

- Cât îţi datorez pentru convorbirea asta?

 - 5 milioane de dolari! Semnează regina cecul de 5 milioane de dolari şi se duce la cazanul ei... După câteva momente, Bush, strigă:

- E rândul meu! Vreau să sun şi eu să văd ce se întâmplă în Statele Unite, ce fac americanii! Sună Bush, vorbeşte cam 10 minute, după care îl întreabă pe Diavol: - Cât îţi datorez pentru convorbirea asta?

- 10 milioane de dolari! Bush, cu o privire tăioasă, semnează un cec de 10 milioane de dolari şi se duce la locul lui...

Văzând acestea, Băsescu solicită şi el, pe un ton vehement:

 - Vreau să sun în România, să văd ce fac românii, dacă au scăpat de corupţie. Vreau să vorbesc cu miniştrii, cu deputaţii, vreau să vorbesc cu toţi! Sună Băsescu în România, stă la telefon vreo două ore, vorbeşte cu toate neamurile, cu toţi prietenii, cu toţi deputaţii şi miniştrii... După ce termină de vorbit, se pregăteşte să-i plătească Diavolului:

- Scuze, am stat cam mult... Cât îţi datorez?

 - Un dolar!

- Poftim?!? Doar un amărât de dolar?!?

- Pai, da... Că dacă suni dintr-un Iad în alt Iad, e convorbire în reţea...

***

La extemporal: 

- Sper, Bula, că de data asta nu te mai prind copiind. 

- Şi eu sper.

***

La un examen de intrare în poliţie s-au prezentat 3 concurenţi, doi dintre ei fiind pilele cuiva mare din poliţie. Intră primul concurent, pila domnului colonel X. Examinatorul:
- După cum ştiţi, în anul 1907 a avut loc o mare răscoală ţărănească, la care au participat peste 40.000 de ţărani. Puteţi să-mi spuneţi în ce an a avut loc aceasta răscoală ?
- În anul 1907. 
- Perfect, sunteţi admis. 
Intră al doilea concurent, pila domnului general Y. 
- După cum ştiţi, în anul 1907 a avut loc o mare răscoală ţărănească, la care au participat peste 40.000 de ţărani. Puteţi să-mi spuneţi câţi ţărani au participat la aceasta răscoală?
-Peste 40.000.
-Perfect, sunteţi admis. 
Intră al treilea concurent, fără nici-o pilă. 
- După cum ştiţi, în anul 1907 a avut loc o mare răscoală ţărănească, la care au participat peste 40.000 de ţărani. Puteţi să-mi scrieţi numele şi adresa fiecăruia ?

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: