Banţa ştie numele viitorului prefect

Liviu Andrei, prefectul judeţului Gorj, are zilele numărate în fruntea instituţiei, dacă este să ne luăm după spusele fostului prefect Banţa!  Pe surse neoficiale, Banţa ştie că Andrei nu va mai fi mult timp prefect, iar cel care îi va lua locul ar fi Marcel Romanescu, actualul subprefect. Aceste dezvăluiri au fost făcute de fostul prefect în cadrul emisiunii Provocare la Adevăr, în contextul în care Vasile Blaga fostul ministru al internelor şi-a dat demisia.

Victor Banţa, fostul prefect de Gorj, susţine că deţine informaţii certe conform cărora Liviu Andrei, actualul reprezentant al Guvernului în teritoriu, nu va mai deţine mult timp această funcţie. Sursele pe care le are Banţa sunt 100% credibile şi nu este doar imaginaţia lui, mai spune acesta. Afirmaţiile făcute de Banţa au la origine demisia lui Vasile Blaga, ministrul Administraţiei şi Internelor. „Acest lucru nu-l spun doar pentru că aşa îmi doresc eu. Se bazează pe fapte reale. Din surse pe care nu pot să vi le dezvălui, ştiu sigur că Liviu Andrei nu va mai fi mult timp prefect”, declară Victor Banţa, actual inspector guvernamental.

„Cine e Banţa, noul ministru pus în timp ce eu am dormit?”

Pe de altă parte, Andrei susţine că Banţa este doar omul scos în faţă de alţi politicieni din Gorj care de mult se chinuiesc să-l detroneze din fruntea instituţiei judeţene, însă acest lucru nu se va întâmpla, mai spune Andrei. „Cine e Banţa, noul ministru pus în timp ce eu am dormit- Banţa e o fire mai conflictuală, care face tot felul de afirmaţii. E pus de ştiu eu cine să spună tot felul de lucruri. Bineînţeles că în spatele său se află alte persoane pe care le ştiu foarte bine şi care nu vor ca eu să fiu prefect”, declară Liviu Andrei, prefectul judeţului Gorj.

Banţa continuă seria dezvăluirilor. Acesta susţine că Marcel Romanescu are toate şansele de a fi numit prefect al judeţului Gorj în locul lui Andrei, însă acest lucru nu este confirmat şi de către Marcel Romanescu. „Nu am vorbit cu nimeni despre asta. Tot ceea ce eu vă pot spune este că nu am făcut niciun demers în acest sens. Ocup funcţia de subprefect şi sper că mi-am făcut treaba cât mai bine şi niciun moment nu m-am gândit la o schimbare în acest sens”, declară Marcel Romanescu, subprefectul judeţului Gorj.

Liviu Andrei susţine că a primit derogare de la ANAF pentru a ocupa funcţia de prefect până la sfârşitul acestui an, deşi iniţial fusese numit pe funcţie pentru numai 6 luni.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: