Afacerişti din Gorj, în topul miliardarilor

Spaţii gratuite pentru UCB

Contractul de comodat încheiat între Primăria Târgu Jiu şi Universitatea “Constantin Brâncuşi” a fost prelungit cu încă 3 ani, începând cu data de 1 octombrie 2010. Este vorba despre nişte spaţii din clădirea Grupului Şcolar “Ion Mincu”. Ele sunt folosite de Facultatea de Inginerie, în scopul amenajării unor spaţii pentru desfăşurarea activităţii didactice, contractul de comodat putând fi prelungit prin acordul părţilor. (D.M.) 

Afacerişti din Gorj, în topul miliardarilor

Judeţul Gorj este reprezentat în topul „Forbes 500 Miliardari” prin doi oameni de afaceri. Nicolae Sarcină figurează ca fiind cel mai bogat gorjean, cu o avere de 37-38 milioane de euro. Acesta ocupă locul 144 în topul miliardarilor. Tot din Gorj, cu o avere de 8 milioane de euro, apare în top şi Marius Benegui, ocupând astfel poziţia 484. (A.A.)

Canalizare la Ţicleni

Lucrările de canalizare din centrul oraşului Ţicleni sunt finalizate în proporţie de 90%. În prezent, se fac racordările la reţea a locuinţelor, magazinelor şi a şcolilor din zona centrală. Întreaga reţea de canalizare cuprinde <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />17 km şi trebuie finalizată până în anul 2014. Primele lucrări de canalizare au fost realizate în centrul oraşul deoarece această zonă va intra într-un program de reabilitare. (D.M.)

Vizualizări: 469

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: