Barbu şi-a depus candidatura cu gândul la sângele vărsat

Partidul Național Liberal (PNL) Gorj a depus marți candidaturile pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. Întreaga echipa a liberalilor a fost prezentă la depunerea dosarelor de candidatură, care au fost acceptate fără probleme de Biroul Electoral Județean Gorj. 

 Liberalii și-au depus marți candidaturile fără probleme la Biroul Electoral Județean.  Au fost prezenți toți candidații, dar și câțiva susținători ai partidului. Lista PNL la Camera Deputaților este deschisă de președintele partidului, Dan Vîlceanu, care a declarat la depunerea candidaturilor că își dorește un Parlament curat. ”Am reușit să construim o echipă redutabilă, o echipă cu oameni performanți, serioși, o echipă curată, asupra căreia nu planează niciun fel de suspiciune privind lucruri necurate. Și noi, liberalii, ca și ceilalți cetățeni, ne dorim un Parlament curta”, a spus Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj.

Dacă șeful liberalilor gorjeni a venit cu gândul la echipa de la Gorj, senatorul Tudor Barbu a venit cu gândul la bunicul, la bunica și la părinții lui, veterani de război. ”Am venit cu gândul la toți gorjenii care și-au lăsat sângele și și-au lăsat viața pe câmpurile de bătălie în ambele războaie mari ale țării”, a spus senatorul Tudor Barbu la depunerea candidaturilor.

Fostul deputat Severus Militaru a ridicat și el în slăvi echipa PNL pentru parlamentare. ”Dacă ați observat echipa care a fost marți aici, o echipă puternică, o echipă sudată, o echipă pe care am reușit împreună cu cei doi copreședinți să o clădim, o echipă cu care vom câștiga alegerile în Gorj”, a spus Severus Militaru. Liberalii speră să aibă noroc declarând că nu întâmplător și-au depus candidaturile de Ziua Armatei.

Galerie foto


Vizualizări: 735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: