Barcelona e în stare de şoc, Messi vrea să plece de pe Camp Nou

Lionel Messi a început discuţiile pentru plecarea de pe Camp Nou producând un şoc printre suporterii Barcelonei. Deţinătorul Balonului de Aur a început discuţiile pentru plecarea la un  club din MLS.

Presa internaţională anunţă că deţinătorul Balonului de Aur, Lionel Messi, ar fi fost contactat de un club din MLS, în vederea unui transfer spectaculos. Este vorba despre LA Galaxy, echipă la care, de-a lungul timpului, au jucat David Beckham şi Zlatan Ibrahimovic, printre alţii.  LA Galaxy are nevoie de o super vedetă, după plecarea lui Zlatan Ibrahimovic, iar oficialii clubului s-au gândit la Messi. Gruparea din MLS a profitat de disputa dintre Lionel Messi şi directorul sportiv al echipei FC Barcelona, Eric Abidal, şi i-a contactat pe apropiaţii starului argentinian. Deocamdată nu există, însă, informaţii privind răspunsul acestuia dar este posibilă o despărţire şoc de Barcelona a argentinianului.

În actualul sezon, Lionel Messi a reuşit 19 goluri şi 16 assist-uri, în 27 de apariţii în toate competiţiile pentru FC Barcelona. În total, starul argentinian a adunat 714 meciuri, 622 de goluri şi 261 de pase decisive în tricoul grupării blaugrana. În vârstă de 32 de ani, Lionel Messi mai are contract cu FC Barcelona până în vara anului 2021.

Vizualizări: 2,948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: