Legenda baschetului, Kobe Bryant, decedat duminică într-un accident de elicopter

Legendarul baschetbalist din NBA, Kobe Bryant, a decedat duminică într-un  accident fatal de elicopter. Elicopterul în care se afla s-a prăbuşit în Calabasas, California.

Baschetbalistul Kobe Bryant, 41 de ani, a murit, duminică, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit în Calabasas, California. Alături de Kobe Bryant se mai aflau şi alte persoane, iar până în acest moment au fost confirmate cinci decese, conform Tmz.com.

Sportivul-simbol al SUA călătorea într-un elicopter privat, dar aparatul s-a prăbuşit şi a izbucnit în flăcări. Echipele de salvare au intervenit prompt, dar toţi cei aflaţi la bord au murit. Conform Tmz.com, soţia lui Kobe Bryant, Vanessa Bryant, nu se afla la bordul elicopterului.

În acest moment, cauza accidentului nu e cunoscută. Tocmai mijlocul său de transpor preferat l-a ucis pe Kobe Bryant. Sportivul american călătorea des cu elicopterul încă de pe vremea când juca pentru LA Lakers.

 Kobe Bryant este unul dintre cei mari mari baschetbalişti din toate timpurile fiind considerat unul dintre cei mai mari baschetbalişti din istoria NBA. A evoluat în 18 All Star game-uri în cariera sa de 20 de ani în tricol lui LA LAkers. A fost prima opţiune în draft-ul din 1996 şi a cucerit 5 titluri de campion în NBA.

În plus a fost de două ori MVP în două finale diferite. LA Lakers a retras deja tricourile cu numerele 8 şi 24, purtate de Bryant în perioada în care a evoluat pentru club. Este singurul jucător din istoria clubului care a beneficiat de această onoare.

Vizualizări: 1,729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: