Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Real Madrid pregăteşte transferul secolului, cu 400 de milioane de euro

Real Madrid este gata de lovitura cea mai importantă din istoria clubului şi să trenasfere un jucător pe o sumă dublă decât cota sa de piaţă, Kyilian Mbappe Lotin. Francezul a fost văzut la cumpărături în Capitala Spaniei şi presa spaniolă a făcut legătura cu un posibil transfer. Acesta a căutat să achiziţioneze o locuinţă şi a văzut câteva case din zona rezidenţială selectă  La Finca.

Transferul lui Mbappe la Real Madrid s-ar putea produce vara viitoare. Dorit cu insistenţă pe Bernabeu atât de suporteri, cât şi de Zidane şi preşedintele Florentino Perez, Mbappe face tot posibilul pentru a uşura misiunea madrilenilor în a-i obţine semnătura. Conform jurnalistului spaniol Fernando Rodrigo, Kylian Mbappe este cu un pas mai aproape de Real Madrid. Francezul îşi doreşte de această dată să ajungă pe Estadio Santiago Bernabeu, spre deoebire de acum două veri când a preferat să semneze cu Paris Saint Germain.

Surse din apropierea fotbalistului i-au dezvăluit jurnalistului menţionat că Mbappe a fost recent în Madrid, acolo unde a văzut câteva case din zona rezidenţială La Finca. Majoritatea fotbaliştilor de la Real Madrid locuiesc în acea zonă selectă, iar fostul star al "albilor", Cristiano Ronaldo are încă o vilă de 20 de milioane de euro în cartierul La Finca.

Internaţionalul francez, campion mondial cu naţionala ţării sale ar urma să fie cel mai scump transfer din istoria clubului blanco. Florentino Perez este dispus să negocieze cu Paris Saint Germain o sumă cuprinsă între 300 şi 400 de milioane de euro.

Şi Mbappe va fi plătit regeşte, pentru că salariul său va ajunge la 33 de milioane de euro, mai scrie presa din Spania. Conform aceleiaşi surse, Mbappe a demarat deja iniţiativa de a o părăsi pe PSG. A refuzat primele două propuneri de mărire a contractului şi şi-a însărcinat avocata şi agenţii să-i obţină transferul de la PSG la Real Madrid. Interesant este că şi presa catalană deţine aceeaşi informaţie. "Din ce am înţeles de la mai multe cluburi care l-au contactat, Madridul s-a înţeles cu el. Atunci când Mbappe va pleca, în 2020 sau 2021, va merge la Madrid", a anunţat jurnalistul Oriol Domenech, la Radio Catalonia.

La 21 de ani, Kylian Mbappe este cel mai valoros fotbalist al momentului,  200 de milioane de euro fiind cota campionului mondial. În acest sezon, Mbappe a reuşit 22 de goluri şi 13 pase decisive, în 26 de apariţii pentru Paris Saint-Germain, care se îndreaptă spre un nou titlu de campioană a Franţei. Ar fi al patrulea la rând pentru Mbappe, care a cucerit titlul şi cu AS Monaco, în sezonul 2016-2017, înaintea transferului la PSG.

Vizualizări: 2,577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: