Baschet cu jucării, sâmbătă, la Târgu Jiu

Baschetbaliştii de la CN Aurel Vlaicu au fost învinşi miercuri pe teren propriu de gorjenii de la ACS Târgu Jiu, scorul fiind 77-90. Pe reprize, scorurile au fost 16-27, 23-19, 23-16, 15-28. Cel mai bun jucător al gorjenilor a fost şi în acest meci Kevin Allen, cu 34 de puncte, 13 recuperări şi o pasă decisivă. „Început perfect de retur: trei victorii din trei meciuri jucate”, au scris oficialii echipei pe pagina de socializare.

Sâmbătă, 15 decembrie, urmează un meci acasă, fiind a patra etapă din Liga Naţională de Baschet Masculin. ACS Târgu Jiu va primi vizita echipei U Cluj, meciul urmând a fi disputat de la ora 17:00 în Sala Sporturilor.

La acest meci, spectatorii sunt rugaţi să vină cu o jucărie pe care vor să o doneze unui copil fără posibilităţi. „Pentru a aduce o bucurie în preajma Sărbătorilor de iarnă celor care au nevoie de sprijin, rugăm toţi spectatorii care vin la meci să aducă câte o jucărie de pluş, dulciuri, fructe sau orice alte produse care pot face aceste sărbători mai frumoase pentru cei aflaţi în situaţii speciale”, este apelul celor de la ACS Târgu Jiu. (A.A.)

Vizualizări: 712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: