Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Baschetul revine în Sala Sporturilor. Îţi poţi alege locul!

Clubul de baschet ACS Târgu Jiu va disputa jocurile de pe teren propriu în Sala Sporturilor. „Clubul nostru a obţinut acordul Primăriei Târgu Jiu să desfăşoare jocurile amicale şi oficiale din sezonul 2018/2019 în Sala Polivalentă”, a anunţat ACS Târgu Jiu.

În acelaşi timp, clubul a demarat un interesant proiect pentru iubitorii baschetului din Gorj. „Din acest moment demarăm proiectul «Membru în club». Pentru o cotizaţie anuală, persoanele care decid să devină membrii în club vor avea posibilitatea să îşi aleagă locul în sală, vor avea acces gratuit la toate meciurile echipei şi vor primi, la alegere, fie o eşarfă cu însemnele clubului, fie un tricou personalizat cu sigla clubului. Pentru mai multe detalii puteţi lăsa mesaj pe pagina clubului sau le puteţi obţine de la sediul clubului situat în Casa de Cultură, la parter. Vă aşteptăm să vă alăturaţi familiei ACS Târgu Jiu”, a mai anunţat clubul gorjean. (A.A.)

Vizualizări: 554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: