Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bătaie la petrecere. Doi tineri reținuți!

Doi tineri de 28 şi 29 de ani, din comuna gorjeană Scoarţa, au fost reținuți miercuri pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei doi erau marți la petrecere în locuința unui tânăr, de 25 de ani, din aceeași localitate, unde, pe fondul consumului de alcool, s-au iscat neînțelegeri, fapt pentru care gazda le-a cerut celor doi să părăsească locuința și gospodăria, lucru pe care cei doi l-au făcut. 

La scurt timp, cei în cauză au revenit la locuința tânărului de 25 de ani, generând din nou un conflict, în care a fost implicat tânărul care dădea petrecerea și încă un musafir.

"În urma conflictului, trei dintre participanți au suferit leziuni, dar au refuzat să fie transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Nici una dintre persoanele implicate nu a dorit să depună plângere pentru săvârșirea vreunei infracțiuni", a precizat IPJ Gorj.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal și sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violenţe.

Vizualizări: 3,383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: