Bătaie pe o terasă din Cărbuneşti

Poliţiştii din Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi de un bărbat, de 35 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe terasa unui local public din oraşul Târgu Cărbuneşti, un bărbat de 32 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa, provocându-i leziuni ce au necesitat îngrijiri medicale.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că bărbatul, de 32 de ani, ar mai fi  ameninţat cu acte de violenţă, un alt tânăr, de 29 de ani, care ce se afla pe terasa aceluiaşi local, pe motiv că ar fi dat declaraţii în dosarul penal privind sesizarea primului bărbat. 

În baza probatoriului administrat, față de suspect s-a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei.

Vizualizări: 689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: