Bătrân din Plopșoru, lăsat fără 7.000 de lei

Polițiștii din Turceni au fost sesizaţi miercuri prin apelul 112 de un bărbat de 85 de ani, din comuna gorjeană Plopșoru, cu privire la faptul că i-a fost sustrasă suma de 7.000 lei, de către două persoane necunoscute. Suspecții au fost prinși a doua zi de polițiștii din Argeș și trimiși la Turceni, acolo unde au fost reținuți pentru 24 de ore. 

"Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, la domiciliul apelantului ar fi venit două persoane, sub pretextul că doresc să cumpere băuturi alcoolice. Bărbatul le-a permis accesul în curtea locuinței, ocazie cu care ar fi profitat de neatenția sa și ar fi sustras suma de bani, după care au părăsit imobilul", transmite IPJ Gorj.

Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și restituit persoanei vătămate.Suspecții sunt o tânără de 20 de ani și un bărbat de 30 de ani, ambii din comuna Valu lui Traian, județul Constanța.

Cei doi au fost preluați de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Vizualizări: 4,335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: