Dezastru lăsat în centrele de carantină din Arcani

Mobilier rupt, băi distruse și mizerie. Este ce a rămas în centrele de carantină din comuna gorjeană Arcani după ce acolo au fost cazate zeci de persoane care s-au întors din străinătate. Au fost câțiva gorjeni certați cu bunul simț care au lăsat în urmă un adevărat dezastru pentru care vor răspunde, pentru că sunt deja cercetați pentru distrugere.

În comuna Arcani, au fost stabilite două centre de carantină de la sfârșitul lunii martie. Mai mulți dintre cei cazați acolo s-au pus pe distrus mobilier ori obiecte din baie și au lăsat în camere o mizerie cruntă, după cum s-a plâns edilul Artistică Coiculescu: “Noi, pe raza comunei Arcani, avem două centre de carantină. Începând cu data de 20 martie, avem 60 de persoane carantinate. Este un centru destul de mare. 80% dintre cei care au fost în aceste centre s-au comportat decent și cu bun simț. Din păcate, au existat și persoane unde a trebuit să avem intervenții, să le prezentăm faptul că statul poate să exercite chiar și o presiune chiar fizică asupra lor până la urmă. Ei au crezut că în aceste centre de carantină e o perioadă unde pot să facă ce vor, să spargă, să rupă, să dărâme pentru că nu plătesc nimic”.

Autorii distrugerilor vor fi trași la răspundere. „Vor răspunde. S-au întocmit acte în acest sens. Au fost persoane care au rupt mobilier în centrele de carantină, au rupt chiuvete, vasul de toaletă, cabina de duș, au lăsat semințe, mizerie. Dacă vrem o țară ca afară, haideți să ne comportăm și noi ca afară”, a mai spus primarul Coiculescu, la TV Sud.

Vizualizări: 4,346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: