Bătrân găsit decedat în grădină

 Un bătrân în vârstă de 91 de ani a fost găsit, în această seară, fără suflare în grădina sa. Acesta locuia singur într-un sat din Crasna. Era vizitat des de o nepoată și ea a fost cea care a sunat la 112 să anunțe dispariția bătrânului după ce a fost la el și nu l-a găsit acasă. 

A urmat o mobilizare de forțe pentru căutarea bătrânului. A fost solicitată și o echipă de salvamontiști care au intervenit cu dronele. Așa au găsit bătrânul fără viață într-o zona cu vegetație din apropierea locuinței. 

"La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci, cât și din cadrul Poliției Orașului Novaci care din primele verificări efectuate au stabilit că Ciolan Valeriu din comuna Crasna, sat Drăgoești, de 91 de ani, locuia singur, fiind vizitat periodic de către nepoata sa. 

Astăzi, în jurul orelor 10.00, când femeia a venit la bunicul său, a constat că acesta nu se afla la domiciliu.

De asemenea, apelanta a declarat faptul că în data de 22.05.2024 a fost în vizită la bunicul său, iar de atunci nu mai știe alte detalii despre el", a transmis IPJ Gorj. 

Polițiști, câini de urmă, jandarmi, salvamontisti și localnici au participat la acțiunea de căutare. Poliția a deschis o anchetă. 

Vizualizări: 4,245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: