Bătrân în arest pentru incendierea unei case

Un scandal produs între doi vecini din Căpreni, judeţul Gorj, s-a terminat cu un incendiu şi o noapte în arest pentru unul dintre ei. Un bărbat de 67 de ani a sunat la 112 şi a spus că vecinul i-a dat foc la locuinţă, după o ceartă.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă formată din polițiști, fiind identificat și imobilizat bărbatul bănuit de săvârșirea faptei.

În urma incendiului o anexă a locuinței a ars în proporție de 20%, ulterior incendiul a fost stins şi localizat de cetățenii satului și un echipaj  din cadrul I.S.U. Hurezani, nefiind înregistrate victime.

În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs incendiul, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

 Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti cu propuneri legale, anunţă IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: