Târg la Polovragi, cu restricții. Sute de comercianți și-au anunțat participarea!

Vești bune vin de la autoritățile locale din comuna gorjeană Polovragi, care anunță că, anul acesta, bâlciul anual ”Nedeia de la Polovragi” se va desfășura în perioada 16 - 20 iulie. Anul trecut târgul nu și-a deschis porțile din cauza măsurilor stricte impuse de pandemie, însă acum cel mai mare bâlci din Oltenia va funcționa, dar cu restricții. Cei care vor veni la Polovragi trebuie să știe că purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Anul acesta, bâlciul se va desfășura în anumite condiții, așa cum au stabilit autoritățile locale în funcție de măsurile impuse de pandemie. Pregătirile pentru deschiderea târgului au intrat în linie dreaptă la Polovragi, pentru ca în perioada 16 - 20 iulie să poată primi vizitatorii.

După un an de pauză, sute de comercianți și-au anunțat prezența la târg. Autoritățile locale din Polovragi anunță atât comercianții, dar și vizitatorii, că se vor respecta cu sfințenie măsurile pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

”În primă fază se face accesul dispozitivelor și al utilajelor pentru parcul de distracții, în data de 15 iulie se vor amplasa terasele, iar în data de 16 iulie când e prima zi de târg se va permite accesul tuturor comercianților. Mai trebuie menționat că produsele second-hand vor fi însoțite de Certificat privind dezinfecția, iar prezentarea pentru vânzare se va face, obligatoriu, numai pe mese. Vor fi spații și pentru dezinfectare. Se va intra pe o parte și se va ieși din târg pe altă parte”, a declarat Gheorghe Epure, primarul de la Polovragi.

Pe lângă târg, la Polovragi vor avea loc și o serie de evenimente cultural - artistice. În data de 19 iulie, între orele 17.00 și 19.30 vor fi activități cultural la căminul din localitate, care se vor muta apoi la scena din bâlci, unde este organizat un spectacol folcloric urmat de un foc de artificii.

Nedeia de la Polovragi se va încheia în data de 20 iulie cu Parada Portului Popular.

Vizualizări: 21,938

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: