Bătrânul rătăcit lângă Motru s-a ales cu dosar penal. Ce căuta pe deal!

Bărbatul de 80 de ani din comuna gorjeană Cătunele, care a apelat joi numărul de urgență 112, pentru a spune că s-a rătăcit pe dealurile de lângă Motru, s-a ales cu dosar penal. Acesta a fost găsit după două ore de căutări, iar starea sănătății lui este bună.

Poliția a constatat că bărbatul de 80 de ani, deținător legal de armă de vânătoare, a fost identificat pe fondul de vânătoare Motru, având asupra sa o armă de vânătoare calibru 12/2 mm, cu două cartușe nepercutate, de cal. 12 mm.

"Cum nu se poate sa nu conștientizăm pericolul la care s-a expus, atât pe acesta, cât și pe alte persoane care puteau fi in zonă,  polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă de a practica sau practicarea vânătorii fără a fi înscris în autorizaţia de vânătoare individuală sau colectivă eliberată în condiţiile legii de gestionar, pentru fondul cinegetic respectiv, conform Legii 407/2006, privind Legea vânătorii și a protecției fondului cinegetic, întocmind un dosar penal în acest sens", arată IPJ Gorj.

Arma de vânătoare și cele 2 cartușe au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar la domiciliul bărbatului nu au mai fost identificate alte arme și muniții. (A.M.)

Vizualizări: 4,528

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: