Bătut fără motiv. Agresorii, în arest!

În seara zilei de luni, 6 mai a.c., orele 20:27, Poliţia oraşului Rovinari a fost sesizată prin Numărul Unic de Urgenţă 112 de B.P., de 39 ani, din oraşul Rovinari, jud. Gorj, cu privire la faptul că P.F., 38 ani, din localitate, cumnatul său, aflându-se pe strada Termocentralei, a fost lovit, în zona feţei, de trei tineri.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat cele trei persoane ca fiind M.I., de 29 ani, F.I., de 19 ani şi D.C., de 28 ani, toţi din oraşul Rovinari. Victima a fost transportată la Spitaţul Judeţean Tg. Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Urmare a probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Rovinari i-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pe F.I., de 19 ani şi D.C., de 28 ani, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Gorj.

În cursul zilei de 7 mai a.c., cei doi suspecţi vor fi prezentaţi Parchetului şi Judecătoriei Tg.Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor menţionate.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 266

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: