Bătut în curtea unui vecin

Un bărbat din comuna gorjeană Văgiuleşti a fost bătut luni, în timp ce se afla în curtea unui vecin. Agresorul este un tânăr din Hunedoara, aflat în vizită la unchiul lui. 

"Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, un tânăr de 28 de ani, din judeţul Hunedoara, în timp ce se afla în vizită la unchiului său, din comuna Văgiuleşti, ar fi exercitat acte de violență asupra unui vecin de 58 de ani, care se afla, de asemenea, în curtea unchiului său", a explicat IPJ Gorj.

Ulterior, când victima a reușit să iasă din curtea locuinţei unde fusese agresat, tânărul l-ar fi urmărit şi l-ar fi ameninţat cu un obiect tăietor-înţepător, fapte prin care a fost tulburată ordinea și liniștea publică.

Persoana vătămată a fost preluată de un echipaj al ambulanţei şi transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii si liniștii publice, agresorul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj", a transmis poliția.

Târnărul urmează să fie prezentat, marți, Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare.

Vizualizări: 1,388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: