Două mașini lovite pe Defileul Jiului. Trei copii la spital

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc duminică seara în Defileul Jiului, aproape de granița Gorjului cu Hunedoara. Un bărbat de 20 de ani a fost rănit, fiind dus la spitalul din Petroșani de un echipaj SMURD.

O fetiță de 7 ani și doi băieți, fiecare având 10 ani, au suferit răni superficiale, fiind duși la spital pentru investigații suplimentare.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești Jiu, un echipaj SMURD de la Petroșani, precum și 2 echipaje din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că victimele erau conștiente, neîncarcerate.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunităţii de politie, care a constatat faptul că un tânăr de 20 de ani, din municipiul Vulcan, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism din directia Bumbești Jiu către Petroșani pe DN 66, într-o curbă ușoară la stânga a efectuat manevra de depășire a autoturismului din fața sa, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism, care era condus regulamentar din sens invers de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Targu Jiu.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 5,691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: