Au plonjat cinci metri în albia râului. Trei vâlceni au murit!

Trei bărbați din Vâlcea au murit duminică și un al patrulea este rănit, după un accident care a avut loc în Gorj, la Novaci. Mașina în care se aflau a plonjat de la cinci metri în albia Gilortului, câzând cu roțile în sus. Bărbații se întorceau de la o nuntă și au greșit drumul.

Când au ajus specialiștii de la descarcerare la fața locului, trei dintre bărbați, inclusiv șoferul, erau morți. Mai avea semne vitale un bărbat care era pe bancheta din spate.

Potritiv IPJ Gorj, un bărbat de 51 de ani, din comuna Ionești, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Valea Gilortului, din orașul Novaci, la trecerea pe un pod peste râul Gilort a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a plonjat în albia râului Gilort, căzând de pe pod de la o înălțime de aproximativ 5 metri, autoturismul aterizând pe plafon.

În urma impactului, persoanele aflate în autoturism au rămas încarcerate, după scoaterea acestora stabilindu-se că doi bărbați, de 39 respectiv 43 de ani, din Stoilești respectiv Ionești, județul Vâlcea, precum și conducătorul autoturismului sunt decedați.

Totodată, din autoturism a mai fost scoasă o persoană inconștientă, care, după ce a fost stabilizată, a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul rănit a fost preluat de un elicopter SMURD. Acesta are 49 de ani și este din Stoilești.

“Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă”, arată IPJ Gorj.

Vizualizări: 13,261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: