Băut și fără permis, la volan. A fost reținut 24 de ore!

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că un autovehicul ar fi acroșat gardul unui imobil din comuna Drăguțești.

"Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 46 de ani, din comuna Drăguțești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Monumentului, din comuna Drăguțești, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în gardul unui imobil, rezultând pagube materiale. Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat", a transmis IPJ Gorj.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și fără a poseda permis de conducere.

"În continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, față de bărbat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj", a precizat sursa citată.

Vizualizări: 1,175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: