Pieton băut, lovit de mașină

Polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Turceni au fost sesizaţi vineri, prin apelul 112, cu privire la faptul că, pe raza comunei Plopșoru, a avut loc un eveniment rutier.

"Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 31 de ani, din comuna Plopșoru, în timp ce conducea un autoturism pe DN Plopșoru,  din direcția orașului Rovinari către orașul Filiași, ar fi acroșat un bărbat de 51 de ani, din comuna Plopșoru, care se deplasa pe partea stângă a părții carosabile, iar conducătorul auto ar fi părăsit locul accidentului, revenind ulterior", transmite IPJ Gorj.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pietonului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul autoturismului, iar în cazul pietonului a rezultat o concentrație  de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Vizualizări: 1,237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: