Beat mangă, a făcut accident

Polițiștii din Stoina au fost puși pe jar de o femeie din Constanța. Aceasta a sunat la 112 și a spus că fratele ei s-a răsturnat cu mașina, dar nu știe exact în ce loc. Oamenii legii au periat toată zona și au reușit să depisteze bărbatul pe raza comunei gorjene Logrești. Bărbatul a intrat cu mașina într-un copac și a fost rănit. Polițiștii au fost uimiți când l-au pus să sufle în fiolă. Avea o alcoolemie de peste 1 la mie.

“Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 38 de ani, din comuna Coțofenii din Față, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 C Popești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un copac, aflat în proximitatea carosabilului.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea bărbatului, care a fost trasportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a anunțat IPJ Gorj.

Bărbatul este cercetat penal și a fost lăsat fără permis.

Vizualizări: 5,245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: