Belgher, amendat cu 2000 de lei. Vezi motivul!

Fostul consilier local din Alimpești, Leonida Belgher, s-a ales cu o amendă de 2000 de lei după ce a fost oprit de un polițist și nu a avut declarație pe propria răspundere. Belgher știe motivul pentru care a fost sancționat și cu toate astea susține că în continuare va circula prin municipiul Târgu-Jiu pentru a prezenta neregulile din oraș.

Fostul ales local a fost oprit în trafic în data de 13 aprilie și nu a putut prezenta polițistului declarația prin care să justifice deplasarea pe străzile din Târgu-Jiu. ”Am fost verificat și am fost ok! Azi m-am trezit cu un proces verbal cu amenda de 2000 lei. Așa e când Poliția e la mâna lui Davițoiu. Dar trebuie să avem răbdare. Totul mi se trage din ziua în care l-am filmat în parc plimbându-se cu bicicleta, iar muritorii de rând stăteau obligați cu copiii în casă”, a precizat Leonida Belgher.

Amenzile par să nu-l sperie pe Belgher, care continuă să umble prin tot orașul și să prezinte o serie de aspecte negative ale Târgu-Jiului ”Indiferent ce se întâmplă și câte amenzi iau, trebuie să îndreptăm lucrurile”, a mai spus Belgher.

Galerie foto


Vizualizări: 2,939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: