Beneficiile purtării parfumului pentru bărbați

Acestea îți oferă siguranță, reînvie amintiri, îți oferă personalitate, te ajută să atragi atenția și multe altele, descoperă beneficiile purtării parfumului zilnic.

Beneficiile purtării parfumului sunt multe, pe lângă faptul că ne oferă un miros plăcut, ne conferă siguranță, personalitate și chiar ne poate face să ne simțim mai seducători. Lumea parfumurilor este una dintre cele mai romantice, abstracte și fanteziste care există. Parfumurile sunt unul dintre puținele produse pe care nu le putem nici vedea, nici atinge, le percepem doar prin miros, ceea ce este mai mult decât suficient pentru a le face cel mai popular accesoriu de modă de-a lungul istoriei. Iată care sunt beneficiile folosirii parfumului în viața noastră de zi cu zi.

Regina Munlloch, director de formare în domeniul parfumurilor pentru Estée Lauder, spune că purtarea unui parfum are multiple beneficii: "În primul rând, este amprenta ta, semnătura ta, modul în care te prezinți lumii. Atunci când alegem un parfum, spunem lumii cine suntem și cum vrem să fim văzuți. Să porți parfum te ajută să te simți bine, îți schimbă starea de spirit, te împuternicește și te umple de acea forță interioară de care ai nevoie pentru a trăi fiecare zi", spune ea.

Retrăiește amintiri

Așa cum am mai spus, parfumurile sunt compoziții aromatice care pot fi comparate cu o compoziție muzicală. Notele aromatice evoluează și pot deveni parfumuri bărbați iconice de-a lungul anilor, de unde și importanța alegerii parfumului potrivit. Spunem acest lucru pentru că un parfum este conceput pentru a fi ținut minte.

"Deoarece memoria olfactivă este cel mai primitiv simț, atunci când o persoană miroase bine, amintirea ei persistă mult mai mult timp în mintea celorlalți. Prin urmare, este ocazia ideală pentru a vă exprima individualitatea și personalitatea. Parfumurile de citrice funcționează bine pentru momentele în care aveți nevoie de mai multă energie, sau cele lemnoase pentru a vă reflecta puterea. Parfumurile oferă multe beneficii, mai mult decât simpla aromă. Ele sunt un accesoriu cheie care te introduce în lume în fiecare zi", spune un membru al echipei de educație L'Oréal.

Ne dă încredere

La prima întâlnire, la o întâlnire de afaceri sau la cina cu socrii, parfumul este o armă care ne va ajuta întotdeauna să ne simțim mai încrezători. Știm, este important să precizăm că hainele și obiectele pe care le purtăm nu ne definesc ca întreg, dar nu putem nega că ne ajută să avem acel plus de siguranță de care am putea avea nevoie în momentele de mare nervozitate. Un miros bun va fi întotdeauna unul dintre beneficiile purtării parfumului, precum și o excelentă scrisoare de intenție pentru oricine.

Conferă personalitate

Parfumul poate fi numit accesoriul invizibil. Modul în care ne îmbrăcăm ne definește, iar accesoriile pe care le folosim pentru a ne completa stilul sunt esențiale. La rândul său, parfumul joacă un rol important, deoarece, în mod invizibil, ne arată clar cine suntem. Alegerea trebuie să fie o sarcină liniștită, fără grabă. Nu vă grăbiți să vedeți cum se simte un parfum pe pielea dumneavoastră, de la prima aplicare și până la evoluția lui câteva ore mai târziu. Parfumul este complementul stilului tău și al felului tău de a fi, spune multe despre tine, un parfum pentru bărbați este ca un vin bun, are viață!

Ne ajută să atragem privirile

Aromele ne pot intoxica - în sensul bun. Compozițiile aromatice sunt concepute pentru a atrage privirile și pentru a încânta simțul olfactiv atât al purtătorului, cât și al oricui altcuiva care vine să le miroasă. Parfumurile afrodisiace, sexy și seducătoare vor fi alegerea potrivită dacă vrei să furi privirile tuturor. Simpla pulverizare a câtorva spray-uri de parfum bărbați pe corp va fi suficientă pentru a adăuga un plus de seducție persoanei tale.

Atât a mai rămas de spus, amintiți-vă doar că un parfum nu este doar o aromă captivantă, ci beneficiile purtării parfumului ne vor ajuta să ne definim mai bine stilul, făcându-l un accesoriu olfactiv indispensabil.

Vizualizări: 2,016

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: