Ce alte jocuri poți juca la un cazinou online?

Similare cu jocurile care se joacă în sălile cazinourilor stradale, jocurile regăsite la un cazino online diferă prin numărul și variantele propuse. Gama variată este una foarte mare, iar în funcție de platforma aleasă sunt uneori accesibile mii de jocuri ce se pot juca prin intermediului oricărui dispozitiv, de la laptop, smartphone și tabletă.

Domeniul jocuri de noroc este unul fascinant, iar odată cu trecerea în mediul online s-au deschis noi orizonturi, iar jucătorii au ocazia să se distreze la miile de jocuri prezente la cazinourile online. Sloturi, jocuri de masă cu dealer live, video poker sunt doar câteva dintre aceste jocuri, care se pot juca atât în varianta clasică, cât și prin diferitele variante propuse.


Sloturi


Sloturile au fost dintotdeauna principalul punct de atracție al cazinourilor de orice fel. Reprezintă motivul pentru care există un număr foarte mare de astfel de jocuri, iar platformele precum https://slotv.ro/ro știu lucrul acesta și au semnat parteneriate cu cei mai populari furnizori din domeniu.  Cunoscute și sub numele de păcănele, au ajuns la un nivel de popularitate ridicat, datorită principiului simplu de înțelegere și a diferitelor teme. Se pot juca pentru distracție, cât și pentru câștiguri.

Jocuri de masă


O variantă mereu accesibilă celor care preferă să joace la cazino, jocurile de masă vor fi mereu la modă pentru că oamenilor le place întotdeauna să riște. Într-o permanentă creștere, popularitatea acestor jocuri a dus la apariția unor variante de joc interesante ale unor jocuri de masă precum Blackjack, Baccarat și Ruleta.

Văzut ca unul dintre cel mai ușor de înțeles joc, Blackjack-ul își are originea în Franța secolului al XVIII-lea. Numit 21 pe atunci, perspectiva s-a schimbat odată cu trecerea timpului și apariția unor versiuni adoptate de fiecare regiune în parte. Datorită regulilor simple, a ajuns cel mai bun joc de masă prezent în cazinourile din întreaga lume. La Blackjack nu concurezi cu alți jucători, ci singurul tău concurent este dealerul pentru formarea unei mâini egală cu 21. Se primesc două cărți, apoi fiecare are posibilitatea de a mai cere sau nu cărți, dar la final câștigă acela care a reușit să aibă o valoare a cărților cât mai aproape de 21, dar nu mai mare.

Apărut în Italia secolului XV, Baccarat este un joc care a cucerit întreaga planetă prin simplitatea lui, iar până în zilele noastre au fost dezvoltate mai multe versiuni, unde regulile sunt în mare parte asemănătoare. Cărțile de la 2 la 9 au valoarea înscrisă pe ele, iar de la zece la popă fiecare carte are valoare 10. Singurul cu valoare 1 este As-ul. Două cărți sunt acordate tuturor și câștigă acela a cărui mână este mai apropiată de nouă.

Ruleta europeană este cea mai comună versiune pe care o regăsești în cazinouri și are fiecare număr de la 0 la 36 pe roată, cu roșu și negru. Există și versiunea americană, dar unde singurul element diferit este acel dublu zero. Jocul are o istorie foarte interesantă în spate, fiind unul dintre cele mai palpitante jocuri de masă. Jucătorii au la dispoziție mai multe tipuri de pariuri, iar un singur număr ghicit valorează de 36 de ori X miza pariată.

Video poker


Programat cu un soft programat în jurul generatorului de numere aleatorii, Video Poker-ul are mai multe variante și toate se bazează pe același principiu: extragerea a cinci cărți. Jucătorul primește o cinci cărți și oportunitatea de a păstra câte dorește, iar dacă dorește să le schimbe primește unele noi, ceea ce reprezintă mâna finală. Sunt mai multe variante de video poker, dar regulile de bază sunt relativ la fel precum varianta clasică.

Vizualizări: 3,645

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: