Berculescu va juca şi sezonul viitor la Târgu Jiu

Baschetbalistul gorjean Camil Berculescu va evolua şi în următorul sezon la echipa de baschet a CSM Târgu Jiu. Jucătorul născut la Târgu Jiu, vicecampion naţional în acest sezon la baschet 3×3 cu CSM Târgu Jiu, a semnat prelungirea contractului şi va evolua în sezonul 2022-2023 tot la Târgu Jiu.

Oficialii CSM Târgu Jiu au început deja parafarea contractelor cu jucătorii din lot care au evoluat şi sezonul trecut la gruparea gorjeană. CSM Târgu Jiu a informat că pune foarte mult accentul şi pe jucătorii autohtoni şi nu a ezitat să semneze cu aceştia noi contracte. Astfel, clubul primăriei și-a asigurat serviciile jucătorului care poate evolua pe pozițiile 1-2-3, Camil Berculescu. „După un început greu de sezon, în care a fost accidentat, Berculescu a răspuns apoi prezent de fiecare dată când a fost solicitat să intre pe parchet în meciurile din Liga Naţională. De fiecare dată a intrat cu ambiţie şi dăruire pentru echipa oraşului în care s-a născut. Mai mult, Camil Berculescu este unul dintre artizanii obţinerii titlului de vicecampioană naţională de baschet 3×3 a echipei CSM Târgu Jiu în sezonul 2021-2022. Camil a făcut parte din echipa care a reuşit această performanţă pentru clubul gorjean”, a informat oficial csmtargujiu.ro.

Clubul va continua seria de achiziţii pentru noul sezon după ce mai multor jucători din lotul cu care a încheiat acest sezon li s-au încheiat contractele.

Vizualizări: 350

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: