Nou! Magazin de jucării reciclate, la Târgu Jiu

Un nou magazin, unde vor fi comercializate jucării la mâna a doua, îşi va deschide porţile luni, 25 iunie, la Târgu Jiu. „Povestea Jucăriilor Reciclate” va funcţiona pe strada Victoriei, în zona Infomanu. Deschiderea marketului va avea loc la ora 10:00. Doritorii vor putea achiziţiona jucării second-hand aduse din străinătate, iar clienţii vor avea de unde alege. Este vorba de personaje din desenele animate, role, păpuşi, trotinete, maşinuţe de diferite dimensiuni, jocuri interactive, jucării de pluş.

Administratorii magazinului spun că au pus bazele acestei afaceri în ideea de a oferi copiilor o diversitate de jucării, la preţuri pe care părinţii să şi le poată permite. „Veţi găsi la noi jucării second-hand ale unor firme celebre: Lego, Disney, Barbie, Fisher Price, Mattel, Thomas&Friends, Vtech, Mega Bloks, Nerf, Simba şi multe altele. Jucăriile pe care le veţi găsi la noi sunt aduse din Anglia, ţara unde standardul de calitate al acestora este foarte ridicat, iar preţul pe care îl veţi plăti pe o jucărie poate fi şi de 20 de ori mai mic decât în magazin”, au transmis aceştia.

Jucăriile vor putea fi achiziţionate doar la kilogram. Administratorii spun că preţul de început va fi de 70 lei/kg, dar acesta va scădea treptat.  Magazinul va fi deschis de luni până vineri, între orele 10:00-18:00, dar şi sâmbăta între orele 10:00 şi 14:00.

Vizualizări: 2,816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: