Universitatea Craiova a pus ochii pe un fundaş camerunez

Transferul lui Joyskim Dawa, fundașul central camerunez în vârstă de 26 de ani de la FC Botoșani, ar fi un plus pentru FCSB sau Universitatea Craiova. Gigi Becali, patronul lui FCSB, a recunoscut că Valeriu Iftime i l-a propus pe Joyskim Dawa, însă a dezvăluit că are un pact cu Mihai Rotaru, omologul său de la Universitatea Craiova, să nu mai concureze pentru același jucător.

Auzind faptul că și oltenii ar fi interesați de serviciile fundașului de la FC Botoșani, Gigi Becali a declarat că nu vrea să liciteze împotriva lui Mihai Rotaru. Adrian Iencsi le transmite celor doi patroni că oricare dintre ei îl va transfera pe Joyskim Dawa va ieși în câștig. „Dawa este cel mai bun fundaș central străin din campionatul nostru. Mi-a plăcut tot timpul, chiar dacă a fost o perioadă în care a făcut greșeli. E un fundaș care-mi place, cu talie, forță, care joacă foarte simplu, nu se complică, ceea ce este foarte periculos la fazele defensive. La echipele de top din România nu prea sunt fundași centrali buni. Mai ales FCSB a suferit în linia defensivă. Cred că Dawa va pleca afară, că e căutat și de echipe de afară. Dacă Craiova sau FCSB reușesc să-l achiziționeze, ar fi un plus foarte mare”, a spus Adrian Iencsi, la Sport.ro.

Un număr de  31 de meciuri a jucat Joyskim Dawa pentru FC Botoșani în sezonul recent încheiat al Ligii 1, reușind să înscrie și patru goluri.

Vizualizări: 345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: