CSM Târgu Jiu a adus antrenor cu portarii la handbal

CSM Târgu Jiu l-a cooptat în staff-ul tehnic pe Grigore Albici, care va fi antrenor cu portarii la echipa feminină de handbal a CSM Târgu Jiu. Astfel, fostul mare portar, campion al României, Gore Albici, revine în handbalul gorjean după 15 ani.

Albici a antrenat la mai multe echipe din România cu care a avut rezultate notabile și va face echipă cu Liviu Andrieș și Andrei Enache pe banca tehnică a grupării gorjene. Experimentatul antrenor cu portarii a declarat după semnarea contractului cu gruparea gorjeană că vine la Târgu Jiu cu gândul la performanţă. ”Vin cu gândul de a face performanță. Îmi propun să pun în slujba echipei de la Târgu-Jiu toată experiența și pregătirea mea în handbal. Împreună cu toți portarii sper să avem o contribuție importantă în atingerea obiectivelor propuse”, a precizat Albici pentru csmtargujiu.ro.

Fost jucător la echipele din Târgu Jiu, Pandurii Pinoasa și Energia Târgu Jiu, Gore Albici revine la Târgu Jiu cu această ocazie. Acesta va face din nou echipă cu fostul său coleg Liviu Andrieș, de această dată pe banca tehnică a echipei CSM Târgu Jiu. Cei doi au colaborat în sezonul 2006 – 2007 la Energia Târgu Jiu, sezon la capătul căruia echipa din Târgu Jiu a participat în Cupa EHF, cu Liviu Andrieș, antrenor principal și Gore Albici, antrenor secund.

Vizualizări: 289

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: