"Bere Gratis", la Rovinari. Încep Zilele Orașului!

Simona Nae și trupa Bere Gratis vor concerta pentru cetățenii din orașul Rovinari. Artiștii vor susține spectacole pentru rovinăreni în cadrul evenimentelor organizate de administrația locală de Zilele Orașului. Manifestările vor avea loc în perioada 13-19 iunie. Anul acesta, la Zilele Orașului nu se vor mai auzi manele și nici foc de artificii nu va mai fi organizat.

Zilele Rovinariului se vor desfășura în centrul orașului, ca în fiecare an. Aici sunt așteptați și comercianții cu fel de fel de produse. Vor fi amenajate terase cu mici și bere dar și parcuri de distracții. "În perioada 13-19 iunie avem cea de-a XVI-a ediție a Zilelor Orașului Rovinari. Pe această cale ţin să-i invit pe toţi cetățenii orașului, dar și pe comercianții care vor să fie alături de noi la această frumoasă manifestare ", a declarat Cătălin Bengulescu directorul Casei de Cultură din Rovinari.
Este primul an în care rovinărenii nu vor asculta manele de Zilele Orașului, anunță autoritățile. Bugetul pentru anul acesta este unul de criză, spun organizatorii. De această dată, cei din conducerea orașului au optat pentru artiști de muzică ușoară. "Vor fi spectacole de muzică populară, spectacole de muzică ușoară. Ca și artiști vor susține spectacole Simona Nae, ne-a confirmat prezența în cadrul Zilelor Orașului. Am încercat anul acesta pe plan local să aducem și o trupă pop-rock. Ne-am gândit la Bere Gratis, ca și trupă e ok, e în regulă", a mai spus directorul Cătălin Bengulescu.
Evenimentele prin care vor fi marcate zilele orașului se vor încheia duminică, 19 iunie, cu un spectacol extraordinar susținut de artiștii de la Doina Gorjului. În încheiere nu vor fi artificii. După evenimentele din clubul Colectiv autoritățile se tem de producerea vreunui incident și preferă să nu organizeze un astfel de moment.

Vizualizări: 2,370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: