Beți criță, la volan. S-au ales cu dosare penale

Doi șoferi din Mehedinți și Argeș s-au ales cu dosare penale după ce au fost trași pe dreapta de polițiștii gorjeni și au fost prinși conducând băuți. Aceștia au fost lăsați și fără permis.

Primul șofer băut a căzut în plasa polițiștilor de la Motru. La scurt timp, un Stoina, a fost prins un alt șofer din Argeș care conducea deși băuse bine înainte de a se urca la volan. "Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au depistat în trafic, pe strada Calea Severinului, din localitate,  un bărbat, de 46 de ani, din municipiul  Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.  La aceeaşi dată, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au depistat în trafic, pe DN 6 B Căpreni, un bărbat de 42 de ani, din localitatea Cocu, judeţul Argeş, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat", a transmis IPJ Gorj.


Ambii șoferi sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Vizualizări: 1,662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: