Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bătaie într-o carieră minieră. Bărbat reținut!

Scandal lăsat cu cătușe într-o carieră minieră din Gorj. Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Motru, a fost reținut pentru 24 de ore după ce s-a bătut cu un coleg. Conflictul a avut loc în Cariera Leurda.

Bărbatul este acuzat de lovire sau alte violențe și amenințare. "Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, la data de 22 mai, bărbatul ar fi exercita acte de violenţe asupra unui bărbat, de 67 de ani, din localitatea Floreşti, judeţul Mehedinţi şi l-ar fi ameninţat, în timp ce aceștia se aflau într-o carieră minieră din Motru. 

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi ameninţare", au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Vizualizări: 4,970

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: