Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tâlhărie pe o stradă liniștită din Târgu Jiu

Polițişti din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Jiu au fost sesizați luni de către o femeie de 27 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Bradului, un tânăr necunoscut a încercat să îi smulgă geanta de pe umăr, fără a reuși, după care a fugit de la locul faptei.

"Urmare a investigațiilor efectuate cu operativitate de către poliţişti, a fost identificat un minor, de 17 ani, din localitatea Bărbăteşti, județul Gorj, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracțiunea de tâlhărie", arată IPJ Gorj.

Polițiștii l-au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca astăzi, 2 iulie, să îl prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunerile legale. (A.A.)

Vizualizări: 4,946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: