Beţi la volan, de Paşte

Doi şoferi s-au ales cu dosare penale, în a doua zi de Paşte, pentru că s-au urcat băuţi la volan. Un bărbat, de 41 de ani, din orașul Tismana, a fost identificat în trafic în timp ce conducea un autoturism, pe strada Lotrului, din municipiul Târgu Jiu, având o concentrație de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot pe 17 aprilie, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti Jiu au identificat în trafic un bărbat, de 44 de ani, din comuna Turcinești, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Schela, având o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orăşenesc Bumbeşti Jiu în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Cei doi şoferi s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legal admisă.

Vizualizări: 3,067

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: