Biciclist băut, lovit de mașină

Un biciclist din comuna Bălești a fost lovit de o mașină pe strada Luncilor, din Târgu Jiu, și a ajuns la Urgențe. Din primele date, acesta a virat la stânga fără să se asigure. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul era băut. 

"Din primele cercetări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat de 55 ani, din comuna Bălești, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe strada Luncilor, din direcția strada Luncilor către Calea Severinului, a virat la stânga, fără să acorde prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar, din celălalt sens de mers. 

În urma impactului a rezultat rănirea biciclistului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etiloltest, rezultatul fiind negativ, iar în urma testării biciclistului, a rezultat o concentrație de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat", a anunțat IPJ Gorj. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul .

Vizualizări: 1,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: