Bîldea, atac la Mischie: I-a luat minţile scaunul de primar

Atacuri dure între actualul şi fostul primar de la Teleşti. După ce a trecut în tabăra ALDE, Ion Mischie şi-a atras critici din partea social-democratului Romulus Bîldea. „De zece ani, îi creşti, îi promovezi, le oferi totul şi când te întorci cu spatele, te înjunghie”, a comentat fostul edil care a transmis că Mischie „s-a îndrăgostit de funcţia de primar”.

Fostul edil Romulus Bîldea şi consilier al lui Ion Mischie susţine că se aştepta la această mutare. Mai mult, Mischie chiar ar fi gândit mişcarea după alegerile locale. „Pentru mine, nu este o noutate. Eu am prevăzut acest lucru cu mult timp înainte, chiar la puţin timp după ce s-a consumat runda de alegeri. Omul şi-a pierdut caracterul. Când îţi pierzi caracterul şi onoarea, se întâmplă astfel de lucruri. Dovedeşte că scaunul de primar le ia minţile celor care stau acolo. N-am ştiut că şi caracterul unui om are termen de valabilitate”, a spus Bîldea, la Radio Infinit.

„Voia contracte fără acoperire”

Acesta a continuat să-l atace pe Mischie. I-a reproşat că este nerecunoscător pentru că l-a sprijinit şi l-a promovat. În plus, supărarea primarului ar veni din faptul că Bîldea nu i-ar fi permis să semneze anumite contracte. „Nu există nemulţumiri. Există o grandomanie, o dorinţă de a fi primar în continuare. S-a îndrăgostit de scaun şi a sperat că eu nu voi avea voie să candidez. Nimeni nu şi-a dat seama că omul a clocit această treabă cu mult timp înainte de alegeri. Acest teatru era pregătit pentru perioada de după europarlamentare. Eu mi-am dat seama. Ne-am întâlnit în cadrul partidului şi omul şi-a dat arama pe faţă. Nu l-am lăsat să semneze anumite contracte fără acoperire. Când îi spui ce trebuie, când îi aduci finanţări, ce frâie să ţin eu? Îl vom sprijini să iasă la pensie! Problemele aici sunt de caracter, când te transformi dintr-un om într-un nimic. De zece ani, îi creşti, îi promovezi, le oferi totul şi când te întorci cu spatele, te înjunghie”, a încheiat fostul primar.

„Eu l-am ajutat pe el, el pe mine”

De partea cealaltă, Ion Mischie nu a vrut să comenteze prea mult declaraţiile lui Bîldea. A ţinut să precizeze că a fost un ajutor reciproc între cei doi. „E decizia lui. Eu nu-l atac. Vom vedea ce va fi în 2020. A uitat să spună cine l-a ajutat să câştige primăria. A fost un ajutor reciproc. Eu l-am ajutat pe el, el pe mine. Când eram eu executant, a fost bine, când n-am mai fost, n-a mai fost bine”, a spus edilul Ion Mischie.

Vizualizări: 811

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: