Şapte pesedişti şi un independent, în sondajul PSD

Firma contractată de PSD pentru a face un sondaj în Târgu Jiu a trecut de joi la treabă, anunţă preşedintele organizaţiei Gorj, Florin Cârciumaru. „Legat de sondajul care trebuie făcut, este o problemă a organizaţiei. Ca să faci un sondaj îţi trebuie tatonări, îţi trebuie discuţii. Am tatonat anumite persoane, am pus la punct o listă cu posibili candidaţi. Pot să spun că lista am stabilit-o şi că sunt 7 persoane din interior şi o persoană din afara partidului. Nu dau nume. Am semnat contractul cu o instituţie, nu dau nume, este un contract beton”, a spus Florin Cârciumaru.

Senatorul PSD a spus că în listă sunt atât persoane care au spus că vor să candideze, cât şi persoane care nu şi-au dat acceptul. „Începând de astăzi (n.r. - joi) se face sondajul, am semnat contractul. Cel mai bine poziţionat candidat va intra într-o altă măsurătoare cu domnul Romanescu şi cu candidaţi de la alte partide. Pe listă se regăsesc majoritatea celor ale căror nume au fost vehiculate. Nu vorbim de nume până când nu vom prezenta sondajul. Am pus persoane care au fost de acord cu sondarea şi persoane care nu au fost de acord”, a explicat Cârciumaru.

Printre numele vehiculate sunt viceprimarii din Târgu Jiu Aurel Popescu şi Adrian Tudor, dar şi Luis Popa, Mihai Prunariu, Adi Cîmpeanu. (A.A.)

Vizualizări: 1,245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: