Bilete de tratament pentru pensionari

Casa de Pensii Gorj anunță că s-au primit biletele de tratament balnear pentru seria nr.2/2024 cu data de intrare în perioada 06 – 10 martie 2024.

În această serie, Casei Județene de Pensii Gorj i-au fost repartizate 67 de bilete pentru tratament balnear, numai pentru unitățile de tratament din proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice București (sucursale ale Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă „TBRCM” SA – 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Geoagiu, Moneasa, Olanesti, Pucioasa).  

Din cele 67 de bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Gorj, 30 de bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut.

În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului de tratament balnear, în perioada programată, și nu a anunțat, în prealabil, compartimentul gestiune bilete tratament, despre acest fapt, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant.


 

Toate biletele care nu au fost valorificate până la data de 27 februarie 2024, ora 16:00, vor fi redistribuite începând cu data de 28 februarie 2024, până inclusiv în data de începere a seriei.

Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal, titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

                                                      

                     

Vizualizări: 2,678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: