Bilete de tratament pentru pensionari

Centrul Județean de Pensii Gorj (CJP Gorj) a demarat procesul de repartizare a biletelor de tratament balnear, pentru perioada 9 - 12 mai 2024. 

 CJP Gorj a primit un număr de 74 de bilete pentru tratament balnear, toate repartizate unităților din subordinea Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă (TBRCM) SA, incluzând destinații precum 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Geoagiu, Moneasa, Olanesti și Pucioasa.

Din cele 74 de bilete primite, 50 au fost alocate automat, utilizând aplicația SPA, în funcție de punctajul obținut de către solicitanți. Sejurul asigurat prin aceste bilete este de 16 zile, iar beneficiarii sunt obligați să se prezinte în stațiunea indicată pe bilet.

Listele cererilor aprobate și respinse sunt disponibile pentru consultare la sediul instituției și pe pagina de internet a CJP Gorj. Biletele de tratament, atât cele repartizate, cât și cele nerepartizate, vor fi distribuite beneficiarilor în zilele de 22, 23 și 24 aprilie 2024, în funcție de data comunicată fiecărui solicitant.

Pentru seria nr. 6/2024, cu dată de intrare în perioada 9 - 12 mai 2024, sunt disponibile un total de 24 de locuri în stațiunile Bala, 1 Mai, Amara și Pucioasa. Aceste bilete pot fi eliberate persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere.

Totodată, CJP Gorj a anunțat că biletele nevalorificate până la data de 24 aprilie 2024, ora 16:00, vor fi redistribuite începând cu data de 25 aprilie 2024, ora 8:30, până în momentul începerii sejurului, cu excepția perioadei 1 - 6 mai 2024, cu ocazia sărbătorilor Pascale.

Pentru a ridica biletele de tratament balnear, beneficiarii trebuie să se legitimeze personal, iar în cazul în care titularul nu poate fi prezent, acesta poate desemna o altă persoană prin procură autentificată. Această măsură este menită să asigure că biletele sunt eliberate doar persoanelor legitime și să prevină orice posibile abuzuri sau utilizări neautorizate.

Vizualizări: 4,809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: