Biro: Pe Nsiah l-am adus la plesneală

Philippe Nsiah este una din revelaţiile acestui sezon la Pandurii Târgu Jiu. Jucătorul de 24 de ani i-a impresionat pe oficialii clubului, care spun acum că l-au luat oarecum „la plesneală” pe jucător, deoarece lotul era foarte firav. S-a dovedit a fi o achiziţie reuşită, Nsiah fiind şi unul din preferaţii tribunelor.

Iosif Biro, director sportiv la Pandurii Lignitul Târgu Jiu, a lăudat calităţile lui Nsiah. „Philippe este chiar şi pentru mine o surpriză plăcută, pentru că nu l-am cunoscut. L-a adus un impresar, un prieten de-al meu, dar l-am văzut numai pe DVD. Mi-am dat acordul să vină la Pandurii, dar pot să spun că a fost un pic la plesneală, ceea ce mie nu îmi place. Nu am ştiut ce calităţi are. Într-adevăr are nişte calităţi tehnice deosebite, îmi place cum loveşte mingea, dar în primul rând îmi place cum îi pune în poziţie pe ceilalţi, în primul rând pe Pîrvulescu şi Tudoran”, a spus Biro la Accent TV.

Biro a spus că Nsiah este un jucător de echipă, ceea ce aşteaptă de la toţi fotbaliştii. „Le-am cerut să fie o echipă, chiar dacă tendinţa este să fie individualişti. După părerea mea, mai mult contează o pasă bună de gol decât golul efectiv”, a mai spus Biro.

Directorul sportiv abia aşteaptă să îi vadă în teren pe jucătorii aflaţi în recuperare de câteva luni, din cauza unor rupturi de ligamente. „Pe Dănăricu l-am văzut la un singur meci, toamna trecută, chiar la Oradea, cu Luceafărul. Într-adevăr, mi-a sărit în ochi. Pe Skoric nu l-am văzut jucând, nu pot să-mi dau cu părerea. Dar, toată lumea spune că sunt doi jucători foarte-foarte buni. Skoric a intrat la recuperare cu echipa, iar Dănăricu este la Bucureşti, la recuperare cu un fizioterapeut foarte bun, la care merge cam toată lumea bună. Eu zic că Skoric poate intra peste vreo două etape, iar Dănăricu se poate apuca serios de treabă din iarnă”, a mai spus Biro la postul de televiziune. Acesta a mărturisit că a trecut şi el prin astfel de probleme şi că este greu să ajungi din nou la o formă bună. „Ruptura de ligamente încrucişate este complicată. Este greu să revii după 6-8 luni de pauză, este greu şi să-ţi învingi teama, să te sprijini pe picior”, a explicat directorul sportiv.

Vizualizări: 1,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: