Echipa ISU Gorj, primul punct după trei eşecuri

Dream Team şi ISU Gorj au remizat în derby-ul etapei la minifotbal. Vicecampioana ISU a condus cu scorul de 2-0, dar campioana ultimelor sezoane, Dream Team, a revenit şi a egalat în repriza a doua. Lider în campionat rămâne surpriza Minprest Rovinari.

În Complexul Dolce Vita, s-a jucat etapa a patra din tradiţionalul campionat de minifotbal. Cel mai tare meci al rundei le-a opus pe cele două echipe care au reprezentat Gorjul, în vară, la Campionatul Regional Sud-Vest de la Craiova, Dream Team şi ISU Gorj.

ISU a condus cu 2-0 prin dubla lui Ion Berescu, dar Dream Team nu a cedat şi a revenit în joc printr-un autogol şi reuşita lui Radu Dăianu. Ambele echipe au avut ocazii imense pentru a tranşa partida, însă au fost nevoite să se mulţumească doar cu un punct.

Dacă Dream Team rămâne neînvinsă în acest sezon, având 2 victorii şi 2 egaluri, pentru ISU acesta a fost primul punct al sezonului după un start negru, cu 3 eşecuri consecutive.

Într-un alt meci puternic al etapei a patra, Real Târgu Jiu s-a impus în faţa celor de la Peppy Dolce Vita cu scorul de 4-1. Golurile învingătorilor au fost marcate de Negrea, Sanda, Rusu şi Marica, în timp ce Dolce Vita a punctat prin Lupu.

Surpriza etapei a constituit-o victoria celor de la Primăria Rovinari în faţa celor de la Farmacia Victoria. Liderul campionatului, Minprest Rovinari, îşi continuă forma bună, reuşind să treacă la scor de Provincialii. (A.A.)

Vizualizări: 740

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: