Biserică de aproape 300 de ani, cuprinsă de incendiu

O biserică monument istoric a fost cuprinsă de flăcări, în Râmnicu-Vâlcea. Lăcașul de cult a fost ridicat în urmă cu aproape 280 de ani. Biserica arde generalizat, transmit pompierii care intervin la fața locului. 

"Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o biserică, în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Râureni. Au fost alocate de urgență forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de salvare și intervenție la înălțime. 

Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că arde generalizat o biserică din lemn, acoperită cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 60 de mp. Nu este pericol de propagare la biserica mare și nici la alte construcții. Nu sunt case în zonă care să fie în pericol", transmite ISU Vâlcea. 

Biserică este monument istoric, fiind construită în 1746. Incendiul este localizat. Se acționează pentru lichidarea acestuia. 

Galerie foto



Vizualizări: 1,392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: