Trei zile de distracţie. Maria Loga şi Gheorghe Roşoga fac spectacol la Drăguţeşti

Petrecere şi voie bună se anunţă în perioada 18-20 mai în comuna gorjeană Drăguţeşti, când vor avea loc festivităţile de Zilele Comunei. Cei mai îndrăgiţi artişti vor urca pe scena ce va fi amenajată pe islazul din satul Tîlveşti. Administraţia locală a pregătit un amplu program pentru a marca acest eveniment important pentru comunitatea locală.

Manifestările de Zilele Comunei vor debuta în seara zilei de 18 mai, cu o horă în aer liber. Sâmbătă, 19 mai, îşi vor da concursul ansamblurile folclorice invitate, iar 20 de tinere se vor „bate” pentru titlul de Miss Drăguţeşti.

După demonstraţia de motocross, localnicii sunt invitaţi, spre seară, la un spectacol de muzică populară susţinut de interpreţii Dumitru Vasilescu, Elisabeta Vasile, Ilie Dură şi Aura Stoican. Ultima zi a manifestărilor va debuta cu o expoziţie de animale şi păsări, unde vor fi prezentaţi cei mai frumoşi cai, iepuri şi porumbei. Cele mai frumoase exemplare vor fi premiate, spun autorităţile. Apoi, pe scenă vor urca îndrăgiţi interpreţi de muzică populară. Este vorba de Maria Loga, Gheorghe Roşoga, Nicu Fîciu, Roberta Crintea şi Cristian Bănăţeanu.

Spectacolul se va încheia cu un grandios foc de artificii.

Manifestările de Ziua Comunei se află la cea de-a doua ediţie. „Mi-e drag să văd locuitorii comunei că se strâng pe acel islaz de la Tîlveşti. Anul trecut a fost un spectacol foarte mare şi ne-am încărcat toţi de bucurie. Oameni care nu s-au văzut de ani buni au avut ocazia să se întâlnească la această mare sărbătoare. De data aceasta vor fi trei zile cu mare spectacol, cu expoziţie de animale, concurs de folclor, mari artişti ai judeţului nostru şi din judeţul Mehedinţi, de la Dolj şi Vîlcea”, a declarat Ion Popescu, primarul comunei Drăguţeşti.   

Vizualizări: 5,464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: