Black Friday 2020, când și unde se țin cele mai mari oferte de Black Friday de anul acesta

Black Friday este una dintre cele mai așteptate zile ale anului de milioane de clienți. În România, 9 din 10 persoane cunosc însemnătatea momentului, întrucât marea sărbătoare are deja o istorie de 10 ani în țara noastră. Chiar dacă nu ți-ai făcut nicio listă anul acesta, cu siguranță vei găsi ceva care să te pună pe gânduri și să te determine să îi găsești un loc la tine acasă.

În 2020, retailerii s-au pregătit în mod corespunzător pentru a face față noilor restricții impuse de pandemie. În lipsa magazinelor fizice, totul se mută în online, astfel că toată infrastructura din spate trebuie să facă față numărului de vizitatori care se așteaptă să fie mai ridicat ca în anii precedenți.

Însă, pe noi ne interesează produsele și ofertele disponibile. În timp ce unele magazine online au început campania de mai bine de o săptămână, alți retaileri pregătesc totul pentru marea zi.

Când se ține Black Friday

Marea zi a reducerilor, așa cum mai este cunoscută Black Friday, va avea loc anul acesta pe 13 noiembrie. Multe dintre magazinele participante au început deja reducerile, cu oferte extrem de atractive. Întrucât este o tradiție de sorginte americană, este de așteptat ca Black Friday să se extindă până pe 27 noiembrie 2020 (și în week-end-ul de după). Acest lucru se datorează faptului că, în mod normal, Black Friday 2020 se ține în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie, care anul acesta pică pe 27 noiembrie.

Odată cu venirea pandemiei generate de Covid-19, schimbarea obiceiurilor de cumpărare ale clienților a fost rapid sesizată de retailerii online, care ne așteaptă cu oferte personalizate și mult mai aplicate pe ceea ce avem nevoie.

Care sunt magazinele participante

Numărul magazinelor participante la promoțiile și ofertele de Black Friday crește de la an la an. În timp ce unele branduri sunt chiar la a 10-a ediție, altele vor avea parte de primul eveniment de acest tip. Potrivit statisticilor puse la dispoziție de Asociația Magazinelor Online, anul acesta se estimează o creștere de 20% a vânzărilor în această perioadă. Acest lucru vine în completarea estimărilor Kantar România, potrivit cărora 54% dintre români vor face cumpărături de Black Friday.

Printre cele mai populare magazine participante la Black Friday 2020 se regăsesc eMag, Altex, Flanco, About You, Answear, Decathlon, Alo Shop, Notino, PC garage și multe altele. Numărul exact al acestora este greu de prezentat, însă majoritatea retailerilor vor participa cu oferte de top. Pe saley.ro găsești toate reducerile existente, inclusiv cele pentru Black Friday 2020. Site-ul se ocupă cu oferte de ultimă oră, vouchere și coduri de reducere pentru cele mai mari magazine online din România. În următoarea perioadă, de pe blogul aferent te vei putea informa cu privire la cele mai tari oferte și reduceri ale momentului.

Pregătește-te pentru marea sărbătoare și fii mereu informat cu privire la magazinele participante la Black Friday 2020, pentru a putea beneficia de cele mai bune reduceri ale anului!

Vizualizări: 1,321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: