Blaga şi Predoiu - dezbatere despre şomajul din Gorj

Liderii Partidului Democrat Liberal (PDL) vin pe 19 septembrie la Târgu Jiu pentru a discuta despre şomajul alarmant din judeţ. La dezbaterea privind situaţia economică a judeţului şi a ţării participă preşedintele partidului Vasile Blaga, prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu, dar şi alţi lideri marcanţi ai formaţiunii politice. La această întâlnire vor fi invitaţi şi lideri de sindicat din minerit şi energie, ai funcţionarilor, lideri din sănătate sau chiar ai studenţilor.

Şomajul va fi subiectul principal abordat de pedeliştii reuniţi la Gorj. „Vom discuta despre şomajul care ajunge la cote alarmante în Gorj. Guvernul promite milioane de locuri de muncă, dar în Gorj s-au pierdut mii de locuri de muncă, microcarierele, Finanţele, Hidroelectrica, acum Direcţia Silvică, Poşta Română“, a explicat preşedintele PDL Gorj, Dan Vîlceanu. Acesta a spus că la acţiunea din data de 19 septembrie participă „toţi liderii marcanţi începând cu domnul Blaga, domnul Flutur, domnul Cătălin Predoiu, Andreea Paul, Sulfina Barbu“.

Dan Vîlceanu a mai vorbit despre problemele create în judeţ de întârzierea rectificării bugetare şi cum şcolile nu sunt pregătite să-şi primească elevii. De asemenea, pedelistul a criticat şi conducerea CE Oltenia, care a promis angajarea la Minprest a oamenilor daţi afară de la firmele sindicatelor. „Minprest a fost o vorbă în vânt. Din câte am înţeles în bugetul de la Minprest sunt bugetate 1000 de locuri de muncă şi ei sunt 1100 acum. Nu-şi pot susţine propriul buget. Când s-a schimbat conducerea erau 930 de angajaţi. De ce nu au fost angajaţi cei care au terenuri şi au fost angajări politice? Se comportă ca atunci când erau în opoziţie. Vom face, vom face şi nimic!“, a spus Vîlceanu.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: