Bloc reabilitat la Turburea. Cine va avea acces la noile locuințe!

Veste bună pentru tinerii din comuna gorjeană Turburea, care nu au posibilități materiale și nu-și permit să cumpere o locuință. Autoritățile locale lucrează la un proiect pentru amenajarea a nu mai puțin de 40 de apartamente care vor fi repartizate tinerilor aflați în dificultate.

Apartamentele sunt într-un bloc preluat de autoritățile locale din Turburea de la Petrom. Clădirea nu este finalizată și de aceea se caută o sursă de finanțare pentru amenajarea apartamentelor.

„În prezent lucrăm la un proiect în vederea obținerii unei finanțări pentru amenajarea blocului din Turburea pe care ni l-au dat cei de la Petrom. Blocul are 40 de apartamente care sunt la roșu și ne dorim să le pregătim ca să le dăm tinerilor din Turburea care nu au o locuință și nici posibilități materiale să-și cumpere. Blocul este făcut în proporție de 60%, să zic așa, dar trebuie anvelopat, trebuie făcute instalațiile și interioarele. Este destul de greu să facem din bugetul locale, de aceea lucrăm la un proiect pentru a găsi o sursă de finanțare. Este păcat să ținem blocul degeaba, dacă tot este al nostru, în condițiile în care avem foarte mulți tineri aflați în dificultate și cu probleme financiare”, a declarat Ion Bârcă, primarul din Turburea.

Deocamdată nu se știe suma de care va fi nevoie pentru această investiție.

Galerie foto


Vizualizări: 1,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: