Bogoi: Am încercat

Antrenorul de la Pandurii, Adrian Bogoi, este conştient de limitele echipei sale, astfel că nu a fost critic cu jucătorii săi după eşecul la limită de la Petrolul Ploieşti.
„Am întâlnit un adversar puternic. Am încercat să ne ridicăm la nivelul lor, dar rezultatul este cel care contează. Avem un început foarte greu de campionat, cu adversari dificili. Jucătorii nu sunt toţi în acelaşi rând şi prin antrenamente încercăm să îi aducem la acelaşi nivel. Încercăm şi noi să ne adaptăm”, a spus Bogoi, după ce echipa sa a fost învinsă cu 2-1.

Antrenorul gazdelor, Leo Grozavu, a fost sigur pe victorie, dar a avut cuvinte de laudă pentru Pandurii: „Nu am avut nicio emoţie. A fost un final de joc cu un gol primit în mod neaşteptat, dar am controlat jocul cap-coadă. Am avut foarte multe situaţii de a marca, am şi marcat de două ori. A fost o neatenţie pe final, pe care, sigur, puteam să o evităm, nu a fost să fie. Importante sunt cele trei puncte şi victoria băieţilor care este extraordinară. Îi felicit pe această cale, au făcut un joc foarte bun din punct de vedere fizic, tactic şi tehnic”.

Pandurii Târgu Jiu va juca următorul meci pe teren propriu, sâmbătă 25 august, de la ora 11.00, cu CS Mioveni. (A.A.)

Vizualizări: 593

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: